Min vardag..

Alla inlägg under maj 2010

Av Dahlström - 19 maj 2010 17:40

just nu så går det som en berg och dalbanaHar haft värk i ca en vecka nu. Och idag så hade jag tid hos min sjukgymnast. en jättegullig tje. Wilda fick följa med idag men det var ju inga problem hon är så go att ha med:)

Fick iaf en TENS-apparat som ska lindra min smärta. SKÖNT! och jag har haft på mej den hela dagen och det är såå skönt för värken försvinner. Känns dock som om man har sockerdricka i hela ryggen men hellre det än värk!


Har även kommit på idag att min rara lilla hund vid namn pompom är gräsallergiker. NU börjar han som förra sommaren. Får prickar och utslag på bröst,ben och under tassarna. Och eftersom vår gräsmatta är nyklippt så antar jag att det är därför. Så nu får han icke gå på nyklippt gräsmatta:(


Imorn ska jag till Malin:) Ska bli lika kul som vanligt. Blir kul o se hur stor lille pelz har blivit:)


LÄgger ut lite bilder!!

     


Tror att det är nån som älskar att bada;)


//Mig<3  

Av Dahlström - 18 maj 2010 12:45

IGår var en dag som jag kände mej på topp:) så skönt med sånna dagar. Inte så ofta de kommer nu för tiden då allt handlar om stress tycker jag :( Men skit i det nu för idag känner jag mej oxå på topp :)


Jag och mor o wilda har varit och inhandlat hörselskydd till henne då vi ska lyssna på brolle o markolio på lördag i brunnsparken. Måste vara rädd om lillans hörsel:)

Har även inhandlat lite blommor som ska plateras när jag kommer hem :) (sitter hos mor nu) Jag trivs ute i vår trädgård:) Platntera blommor rensa bort ogräs så att det blir snyggt :) Igår kväll kom min mor o far förbi hemma hos oss så jag och tommy fick klippa häcken i lugnan ro :) Så ni ska se vilken snygg häck jag har ;)


Och även igår så ropa T på mej och jag gick till honom och han räcker över en lapp till mej. Jag öppnar lappen och läser " ullared. 24/-27/6" :D:D:D gissa om jag blev GLAD!!! Han har alltså bokat in en minisemester för hela familjen till ullared över midsommar :D LÄngtar verkligen! Underbara sambo! Älskar dej!

Och nästa vecka kommer Pelz hem till oss och blir våran hund :D Jag längtar sååååååå mycket!!! MYS!!


Idag träffa jag även min bästa kompis på affären:) Han är verkligen ett energiknippe:D full av energi och inte still en sekund. Men han är bra snäll! Inte så ofta vi ses nu för tiden! Jag har ju mitt och han har ju sitt och bor även i västerås. Men kul när man väl träffas iaf :)


Nu ska jag lägga ut så snygga bilder på vår nästkommande familjemedlem!

Kineserna som tävlar i samma ring som honom får akta sej ;) Hehe!!

  


  




//Mig<3

Av Dahlström - 15 maj 2010 11:05

Imorse vakna vi av att wilda stod upp i sin säng(som vanligt) o "bubbla" för fullt;) Lilla gosunge! Så skönt att våran friska glada wilda är tillbaka<3


Idag så var det bestämt att vi skulle på barnloppis,hela famlijen:) Kul att T ville hänga med. Och det behövdes hans hjälp idag. ojojoj vad grejer vi fick med oss hem. Riktigt nöjd över våra inköp idag. Och alla grejer är ju som nya. Totalsumman av det vi handlade idag blev endast 290:- och för det fick vi:


-Läragå vagn! (ca ord pris: 300-500kr)

-Lekbil(ca ord pris: 500kr)

-Sommarjacka(ca ord pris: 149kr)

-Träklossar(ca ord pris: 300kr)

-Ficher price nyckelpiga (ca ord pris. 249kr)

-Gunga(ca ord pris:100kr)

-Duplolego(ca ord pris: ingen aning!)

-Leksak med klossar "IKEA"(ca ord pris:200kr)

(säkert glömt nåt)


Så om man skulle slå ihop allt om vi hade köpt det till ord pris i affär så skulle det gått på : runt 2000:-

Men vi fick allt alltså för 290:P detta är fynd! Så roligt att kunna köpa så fina saker till ett sånt billigt pris! :P


Senare under dagen blire nog lite fiske. T står och klyver ved och wilda sover så gott i sin vagn. Vart pompom är vet jag fasen inte kom jag på nu,måste ut o kolla efter honom:P hehe. Men  han går inge långt. Och snart om 11 dagar kommer det en liten fyrfotad vän hem till oss. ¨Vår nya familjemdlem:) Ska bli så myyysigt!

LÄngtar verkligen:)


Ne nu ska jag som sagt ut o kolla efter min eller rättare sagt husses hund ;)


//Mig<3

Av Dahlström - 14 maj 2010 14:31

Men inte gör det mej så mycket. Mer synd om lille pompom som hatar vatten!

Idag har iaf jag,wilda o mamsen varit på stan:) Har spanat in ett par klädesplagg till wilda och nu bestämde jag mej för att köpa dom OM dom fanns kvar. Och det gjorde dom :) Så bra nu när hon kan ha stl 86 för då kan man handla på både baby och barnavdelningen:)


Wilda känns frisk nu också:) skönt för både henne och oss!

Sen så är nedräkningen i full gång:D 12dagar kvar tills pelz flyttar till oss:D


//Mig<3

Av Dahlström - 12 maj 2010 12:59

Det brukar ju stämma men inte just nu:( men men..


Imorse så gjorde jag min dagliga träning och även varit ute på promenix med wildus så nu sover hon så gott i vagnen. Ikväll blir det oxå träning. 2ggr/dag!

När jag går in för nåt så kör jag vägen ut. Sån är jag. Finns bara dagar då jag har ont och inte kan träna och då får man snällt stå över. Men försöker iaf göra lite då:) Bättre än inget. Sen har jag börjat ridit igen med! Och det är en grej som känns underbart. Och henrik som jag rider med är så otroligt trevlig och är en sån positiv människa :) jättekul! Ska ta mej ut till stallet här nån dag i veckan o rida. Då kan man koppla av och få tänka i lugn o ro. Jag som är en "tänkare", ganska jobbigt ibland. Men jag tar iaf inga drastiska beslut om saker,vilket är ju bra :P


Ne idag ska jag faktiskt ta o inhandla nya matskålar till vovven och även så ska pelz få skålar! Längtar så efter lilleman<3 Lilla hjärtegrynet! Ska bli så mysigt.


Ne nu får det räcka för stunden. ska gå ut o kolla tösen om hon sover!




//Mig<3



Av Dahlström - 11 maj 2010 12:23

Ja,här var det tomt på inlägg. Det beror dels på att vi håller på att letar reda på ett bra internet som inte kostar 400:-/månad. Och sen så är mitt huvud en stor karusell som har mycket att tänka på. Eller ja det är väl egentligen inte så mycket olika saker utan snarare 1 sak.  Det är så tråkigt för man kan inte skriva ut allt man känner för folk bryr sej, PÅ FEL SÄTT och snackar skit! tråkigt men sant. Så jag låter det vara osagt! Så får dessa människor inget att tala om:)


Från det ena till det andra,vad händer idag då? Inget! Som vanligt. För lillsnuttan har fortfarande hosta. Igår var det sista babysimmet och wilda missa det:( Pga hostan. Men nu är hon stor nog för att få följa med till g-vik så vi har lovat henne att vi ska åka in dit när hon blivit av med hostan:) I natt har vi alla fått sovit hela natten,skönt!


Nu ska jag gå ut och kolla till min tös som ligger i vagnen o sover ute.


Vill bara säga ett ord till bästaste mailn oxå. Du gör ett kanonbra jobb!!!


  

-Finaste Pelz! <3



//Mig<3

Av Dahlström - 5 maj 2010 22:00

  

Av Dahlström - 5 maj 2010 20:10

Idag började vi dagen med lite träning och god frukost. Sen bar det av ut i friska luften. Vi hade jättevarmt idag när solen väl var framme.

ÅKte även till doktorn idag med wilda då hon har en sån jobbig hosta. Men hon är okej, som doktorn sa. Fast att hon har denna hosta så är det inget slem i lugnor osv. Så det känns skönt.

På kvällen så åkte hela familjen till skogen för att fiska. Men det blev ju ingen firre denna gången. Men Wilda älskar att vara med och krypa bland stock och sten. Glada, söta barn! :)


Wildas vattenland har kommit idag och jag hämta ut det direkt,såklart;) Och min kära sambo kom på iden att provblåsaupp det. Så hann satt igång med det och poolen blev större än vi trott:D Men wilda var överlycklig och tänk när hon får ha vatten i den då kommer hon ju bli ännu mer överlycklig:D


Var inne och kollade min väns blogg som vanligt ;) Och hittade fina bilderna på valpisarna<3 Dom är så fina. Inte alla som föder upp fina kineser(enligt mitt tycke)


Så nu efter en heldag utomhus så är vi alla utslagna i soffan FÖRUTOM Wilda som har nån extra energi,vet inte vart hon har fått den ifrån. Hon borde sova vid den här tiden men icke idag,enligt henne!


Nu blire tv-tittande. Kvällsträningen är klar så det är bara att lägga sej sen.

 Skönt!


Avslutar med lite bilder :)

  -En glad wilda ute och bergsklättrar!




  -Korvbröd är en favorit!!




-Mitt glada lilla barn! 




  

-Trött men glad över sitt vattenland



 

-Lilla Gringo(Till Salu) & Lilla Pelz :) Sötnosar!



  

-Underbart söta Pelz<3


//Mig<3

Presentation

Mamma till en underbardotter. Hundägare till 2st chinese cretsed & 1st Nova scotia duck tolling retriever. Mitt andra intresse är att åka ut o rida islandshäst! Jobbar för övrigt på Arken zoo. Superkul jobb!
Fråga om ni vill veta mer:)
//Mig

Omröstning

Vad kör du för bil?
 Renault
 VW
 Volvo
 Bmw
 Saab
 Annat märke
 BIL!? jag cyklar eller åker buss!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lämna gärna ett litet avtryck i min gästbok!

Bloggens värde.


Ovido - Quiz & Flashcards