Min vardag..

Alla inlägg under februari 2010

Av Dahlström - 7 februari 2010 10:32

Igår så var jag medbjuden på revy 2009 och den var bara så bra:) tror anna håller med mej om att "PAUS" numret var tuffast:P modigt om inte annat. Fasen va skoj det var. hahaha. ni som inte har sett den få kolla på nästa revy nästa år för vi var på den sista föreställningen. tyvär kunde jag inte hänga med ut o äta på harrys    :( beklagar girls. Men jag tror med säkerhet att ni hade görsköj?;)

jag får ta uppdateringarna när vi ses nästa gång vilket blir snart hoppas jag.


Tog en bild här på morgonen när solen gick upp över vår snötäckta gård.

  


Har ju även fotat min dotter,som vanligt ;) Jag skulle kunna fota henne hela dagarna,gullungen min. Eller rättare sagt,VÅRAN gullunge. För nu är äntligen mannen i huset hemma.

  



Ne nu ska jag göra lite nytta. Fast jag har ju faktiskt gjort ganska mycket nytta redan.


JUST JA,måste ju även fylla i wildas bok idag för hon satte sej upp helt själv ifrån liggande. Duktiga unge. Så nu kan hon sitta väldigt stadigt helt själv. <3


//Mig<3

Av Dahlström - 3 februari 2010 20:32

det tär på en att vara ifrån varandra:( jag saknar min karl!

plus att jag är lite utav en kontrollmänniska och det tär på en sådan människa när det inte är strukturerat och fast beslutat.


när min sambo jobbade i gbg så tyckte jag att det var jättejobbigt när han åkte och var borta. min sambo sa då att jag kommer lära mej. Men jag trodde aldrig att jag skulle kunna lära mej.

Men nu sitter jag här själv i vårt hus och känner att jag faktiskt kanske har lärt mej att vara ensam. Känns inte lika jobbigt längre när han åker och är bort längre än mån-torsdag. Men det jobbiga kommer in nu när man inte vet när han kommer hem. Men har börjat slagit bort den tanken och tänker att han kommer när han kommer.

Jag har ju min wilda och mina underbara föräldrar!


(skönt att få skriva av sej lite)


//Mig<3

Av Dahlström - 3 februari 2010 17:24

Idag är pompom sjuk. 39,3 i feber och svullen och ont bakom nosen. har varit hos vet och fått tabletter osv. Synd om min pompom. POmpom vill nog vara hos sin husse nu!

och richie har gjort sej illa och har haltat i ett par dagar nu:( hmm!


   


Lilla pompom,nu blir snart bättre ska du se!


//Mig<3  

Av Dahlström - 2 februari 2010 19:32

  Övar inför utställningen:P   Ligger och vilar på bordet!   Får äta grädde vid bordet i någons varma knä;)

Efter en lång dag så ska han ligga på sin plats:)




som sagt man skulle allt ta o vara hund hos oss;) Han har det för bra. Är han bortskämd?? Klart han är.  


//Mig<3

Av Dahlström - 1 februari 2010 22:40

nej jag trodde faktiskt inte detta fanns i sverige. bara typ till "högt upsatta" människor som inte har "tid" att ha barn. jag säger bara en sak. har man skaffat barn så får man väl ta hand om dom. trodde detta var mer poppis i usa. men de gör reklam på tv:n om just denna hemsida. det var så jag kom in på den.

satt vid tv:n nu och så visade de reklamen o då tänkte jag att jag kan ju gå in o kolla. trodde att det typ va hemstädning eller hemförsäkring eller nåt så tänkte att det är ju bara kul o se vad det är o vad de tar.men de har barnpassning!!!


HALLÅ!! ta hand om ditt eget barn. men det är klart att föräldrarna som hyr in en mary poppins har väl såååå "Viktiga" möten att gå på,mer viktiga än deras egna barn! ursäkta mej. men har jag fel så får du gärna lämna en kommentar om du vill konfrontera mig. inget mej emot. alla är vi olika. SOM TUR ÄR! annars hade ju tex "hemfridarna" något jobb.


http://hemfrid.se/Priser/Barnpassning/


vad mycket " " det blev i inlägget :P


ne nu får det bli natten hos mej!


saknar min Tommy<3 mitt älskade hjärta.


//Mig<3

Av Dahlström - 1 februari 2010 21:41

idag så var det ju dags för bad igen :) lilla mufflis härjar ju så hon blir trött och lite små gnällig på slutet och efteråt äter hon och somnar som en stock:P hehe.


lägger ut två bilder från idag när hon fick använda sej utav en badring för första gång:D



   


//Mig<3 

Av Dahlström - 1 februari 2010 16:49

vissa saker gör mig så irriterad. och det värsta är när det känns bra och sen blir det nåt som gör att det där som kännts så bra innan inte känns bra!! a ja det löser sej.sen kan man inte säga nåt heller för då vet man inte vart det slutar,tyvär. Bättre att hålla käft.


nu är iaf pompom anmäld till örebro utställningen den 28feb. det du ANNA ;)

Men de är inte jag som ska gå med honom :D haha.


eftersom min lilla vovve alltid går lös så har vi börjat koppelträna på nybörjarnivå igen. minsta lilla man råkar rycka till lite i kopplet så blir han som en räka och svansen mellan benen och öronen bakåtslickade. hur ska detta bli?? Hehe får se hur det går på han första utställning,bara han går bra så blir det nog bra.


//Mig<3

Presentation

Mamma till en underbardotter. Hundägare till 2st chinese cretsed & 1st Nova scotia duck tolling retriever. Mitt andra intresse är att åka ut o rida islandshäst! Jobbar för övrigt på Arken zoo. Superkul jobb!
Fråga om ni vill veta mer:)
//Mig

Omröstning

Vad kör du för bil?
 Renault
 VW
 Volvo
 Bmw
 Saab
 Annat märke
 BIL!? jag cyklar eller åker buss!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lämna gärna ett litet avtryck i min gästbok!

Bloggens värde.


Ovido - Quiz & Flashcards