Min vardag..

Alla inlägg under februari 2010

Av Dahlström - 15 februari 2010 21:55

Nu sitter jag är i fåtöljen och ska strax gå upp o sova,tänkte bara skriva av mej lite.

Wilda har varit sjuk i en vecka. varit väldigt förkyld och lite febrig. Och så i helgen så trodde jag att hon började bli bättre men det var det sista jag skulle tro. Natten till söndag är den värsta jag varit med om.. Hon åt sin kvällis och vi gick upp o la henne i sin säng och hon somna. sen när vi gick upp o la oss en timme efter så vakna hon och bara grät. hon hosta och hosta så hon spydde slem osv,blev hysterisk när vi försökte få i henne lite vatten. så jag bestämde mej för o ringa till upplysningen efter ett ex antal timmar. vi fick henne inte lugn. De på upplysningen sa att vi skulle åka in till akuten med henne. så jag la på och gick upp för att berätta att vi måste åka in med henne. men då hade hon somna i tommys famn. så vi beslöt att vo lägger henne så att hon får sova så åker vi in om hon vaknar igen. men hon sova de sista timmarna på den natten. så direkt när vi vakna på morgonen så packa vi skötväskan och åkte in till örebro akutmottagning. där var det lång väntan och vi satt där inne från 10.00-15.00 tror jag. hon blev undersökt och det blev konstaterat att hon fått nåt förkylningsvirus. skönt att det inte var rs-viruset som bebisar kan få.


så det har varit jobbiga dagar här ett tag. usch vad man mår psykiskt dåligt av när ens barn är sjukt. jag har gått o varit å orolig o stressad och även ledsen över att hon har varit sjuk så har fått magvärk. men nu ikväll så börjar värken avta,skönt.


Nu till lite roligare rader.

I alla hjärtansdag present så fick jag ett otroligt fint halsband från pilgrim. tänkte lägga ut en bild på det men hitta inte kameran. får fixa det när kameran tittar fram igen. TAck älskling,du är bäst!


Och sen idag så väntade ett paket på mej på konsum som min älskling hade skickat efter åt mej. Jag hämtade ut det och var hur nyfekn som helst på vad det kunde vara. så jag ringde o berätta att det hade kommit nu och jag fick faktiskt lov o öppna det fastän inte sambon är hemma. och jag fick ett nintendo dsi (rosa) jag har velat haft ett sånt sedan innan jul då jag hade spelat ut spelen på min mobil:P så nu ska det bli spelas av:D Tack igen min älsklign!


  


Ne nu får det nog bli natten hemma hos oss!


//Mig<3

Av Dahlström - 14 februari 2010 17:54

just nu orkar jag  inte skriva nåt längre inlägg.

natten till idag var hemsk och den värsta jag varit med om. och denna dag har inte varit speciellt mkt bättre. 

Wilda mår iaf bättre nu. får se hur det blir i natt!

Somna sent i natt och upp tidigt idag för att åka in till akutmottagningen i örebro och har suttit där i stort sett hela dagen.


Återkommer som sagt med hela berättelsen och även med vad jag fick av min käreste i hjäärtan-present!


//Mig<3

Av Dahlström - 13 februari 2010 12:54

Jag har lite önskningar för tillfället:

*Bli friska(wilda & jag)

*Bli våren

*Bli varmt


sen finns det ju massa andra önskningar man har men dom skriver jag inte upp idag.


Tänk vad skönt det är när solen tittar fram. Man får liksom ny energi på en gång!

LÄngtar tills det blir snöfritt på gräsmattan på vår stora trädgård så våran lilla vovve kan få springa o busa hela dagarna. Bara låta dörren stå öppen så han kan få springa ut o in bäst han vill:) och bara få utnyttja vår trädgård för första gången. Äta frukost ute på morgen och sen äta lunch ute i friska luften och på kvällen grilla till kvällssolen:) underbart. LÄNGTAR!


alla årtider har ju sin charm. JA även så hösten. men nu vill jag allt ha lite vår:)


Återkommer ikväll med en uppdatering!


//Mig<3

Av Dahlström - 12 februari 2010 15:11

idag så var jag med min mor på stan en sväng. även om jag inte är frisk än så kände jag att jag var tvungen att komma ut lite. har ju för tusan suttit inne hela veckan.

på stan inhandla jag lite hjärtanpresenter och så fråga mamma om jag hade tid o lust o ork att hänga med till leklådan. och jag svarade ja.

visste inte vad hon skulle göra där och jag tänkte inte så mycket på det heller. men när vi väl var där inne o hade kollat runt en stund så fråga jag vad hon skulle hit o göra.

mammas svar:"wilda fyller ju 6mån imorn så hon måste ju få en present!"


så detta var vad hon fick.jag lovar att allt precis allt man trycker på eller rör vid,låter!! wilda blev väldigt förtjust i den. Tack mormor!!!   



mitt lilla bustroll!!!!



//Mig<3     

Av Dahlström - 11 februari 2010 18:41

vecka tolv så har siri fått sina vaplar och vi längtar här hemma. Ska bli spännande om det blir någonsvart liten lakritsvalp till oss. Självklart är det från samma uppfödare som födde upp pompom:)


Lägger ut en bild på vackra siri!(hoppas det är okej att jag lånar denna bild från dig malin)

  

Hon är en sån härlig och trygg vovsing!



----------------------------------------------------------------------------


För övrigt här hemma så är vi fortfarande sjuka. :( inge kul.

Men hela familjen tog en promenix till konsum ikväll. var väldigt skönt att komma ut lite o få frisk luft.. wilda har ju varit feberfri i 2dagar så henne klädde vi på och bäddade ner i liggvagnen så hon låg så varmt o gott där. skönt för henne med att få lite frisk luft i sina lugnor.


När vi väl kom hem så blev hon lite piggare och satt och prata o busa med pappa:)

Våran älskade gullunge!


Ne nu ska jag kolla på tv,halv åtta hos mej o sen kniven mot strupen.


//Mig<3  

Av Dahlström - 10 februari 2010 11:38

  


Alla ligger däckade i soffan förutom jag för jag är så konstigt torr bak i halsen och har svårt att andas så vaknar var 5min och måste dricka vatten. Så var det i natt. Wilda sov så gott men jag var tvungen att gå upp o dricka vatten var 5 min. Gjorde det i sömnen till slut tror jag.



//Mig<3



Av Dahlström - 9 februari 2010 12:32

jag har lovat mig själv att sluta svära,för wildas skull så klart. men det finns bara ett ord som passar in nu: FAN!


Hela familjen har åkt på nån äcklig förkylning! tack för den..


blev inte mycke sova natten som var kan jag säga.


  


//Mig<3

Av Dahlström - 7 februari 2010 16:00

  

-Denna vackra buket fick jag av min älskling idag och inte nod med det. Fick även en trisslott och vann faktiskt 50kr:D Hihi. Spontana händelser blir man lycklig av.

Tack älskade älskling!








-Så här satt far & dotter i morse och hade det mysigt! Älskar er!



//Mig<3  

Presentation

Mamma till en underbardotter. Hundägare till 2st chinese cretsed & 1st Nova scotia duck tolling retriever. Mitt andra intresse är att åka ut o rida islandshäst! Jobbar för övrigt på Arken zoo. Superkul jobb!
Fråga om ni vill veta mer:)
//Mig

Omröstning

Vad kör du för bil?
 Renault
 VW
 Volvo
 Bmw
 Saab
 Annat märke
 BIL!? jag cyklar eller åker buss!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lämna gärna ett litet avtryck i min gästbok!

Bloggens värde.


Ovido - Quiz & Flashcards