Min vardag..

Alla inlägg under september 2009

Av Dahlström - 13 september 2009 19:34

  


 Har inte så mkt att skriva idag.


Lägger upp en bild som betyder så mycket för mej. Den här bilden väcker så mycket känslor hos mej.

Det går inte att förklara i ord. Jag älskar att titta på den!


Älskar även min underbara dotter!


//Mig<3

Av Dahlström - 11 september 2009 14:21

Vi var ner på stan idag o skulle BARA köpa ett par tunna vantar till lillskruttan. Men när vi väl stod o hade betalat så hade vi inte fått med oss några vantar:P hehe hade köpt massa annat till henne! Om jag hade batterieri min kamera så skulle jag ta kort på de fina kläderna så ni får se. Får fixa det en annan dag,som vanligt:P

Det är så mysigt att vi fick en dotter då jag själv är lite smått förälskad i rosa:) Tycker om när det är riktigt tjejigt.

Och rosa o vitt är så fint ihop. Fick även en rosa/lila dress av min barndomskompis häromdagen o den var hur fin som helst. Men jag har köpt det mesta i stl 62 så hon har lite kläder framöver här oxå. Det är lika roligt att shoppa till henne som det är att shoppa till sig själv.

Men Tommy blir väl galen för han tycker att det tar 40min för mej att välja vad hon ska ha på sig o sen tar det ytterligare 40min för mej att välja vad jag ska ha på mej. Men vi brudar i huset struntar i om farsan blir irriterad över det;)


Senare ikväll blir det bastu hemma hos wildas farmor:) Ska bli gött. Då får farmor underhålla lilla wilda en stund:)


Och snart får min kompis barn oxå:) Det blir en liten Elias där,alltså en pojkvän till Wilda;)


Vi var ju o tog kort på saxin i måndags o idag var vi med i tidningen:)


Jag återkommer med bilder!


//Mig<3

Av Dahlström - 9 september 2009 13:55

          



 Var ju ute o fiska igår eller ja sambon fiska o jag skötte grillninen o matningen av Wilda:D Så gött o vara i skogen,tror gullrumpan oxå tycker det är skönt o ligga ute o sova i friska luften. Hon börjar verkligen vara vaken mer o mer på dagaran. ÄVEN på natten! då ska man inte sova,nej nej. Det är slösri med tid tycker hon.:P Försöker vänja hene o sova i sin säng:P hehe inte det lättaste när man har skämt bort henne med o ligga mellan oss. Men det är rätt mysigt o ha henne nära. Föruton när hon nu har börjat ligga o sparka av sig täcket o spottar ur nappen. O så tar man på henne täcket o stoppar in nappen. sen en sekund efteråt så spottar hon ur nappen o börjar gnälla o sparkar av sig täcket. Bråkstake! ;) så håller hon på tills hon somnar! men men.


Tänkte lägga ut ett par bilder idag som togs igår:)

Bilden där hon ligger med rosa jacka är tagen just när vi kommit in efter bilturen,då är man trött o ledlös säger hon:P

Sen är det bilder på sambon som fiskat regnbåge med flugspö.

Och så är det bild på lille prutt:)


//Mig<3

Av Dahlström - 8 september 2009 13:40

Sitter o väntar på att mitt besök ska komma :) alltid lika kul o träffa kompisar o snacka lite skit o fika så klart :D

Och tro det eller ej men Wilda är faktiskt vaken för en gångs skull nu när det kommer folk. Men hon börjar vara med mer o mer på dagarna. Och växt har hon gjort oxå. från 52-55cm nu:) stora tjejen;)


för övrigt så är vi ute o fiskar idag eller inta jag just nu. men tommy är ute fortfarande. jag åkte hem nu efter som dom kommer hit. ska åka ut dit sen igen o grilla lite o kanske dra upp nån mer lax.


Ne de får bli ett kort inlägg nu måste byta blöja på tösen.


Får återkomma med bilder o mer text.


//Mig<3

Av Dahlström - 4 september 2009 17:43

Tänkte lägga upp lite nyatagna bilder på min sötnos Wilda<3

Känns så häftigt att hon faktiskt har växt sig så stor i min mage. För bara 3 veckor sedan så gick jag o hade världens kula på magen o visste inte alls vad det var för krabat som låg där inne o härja runt. Men nu vet jag:) Hon ligger just nu i min famn så det är lite svårt o skriva får typ kramp i vänsterarmen. men jag kan ju inte väcka henne nu när hon precis har somnat. i natt var hon iaf bra jobbbig (med glimten i ögat) Hon vakna kl 02.00 o höll oss vakna till 06.00 så var i prinsp vaken hela natten. o hon skulle minsann inte sova. om hon inte fick vara upp i min eller tommys famn så blev det skrik. så jag fick gå runt med henne här i lägenheten å till slut somna hon. och även vi somna till slut tills det var dags o vakna igen kl 08.00 för o äta sig mätt igen. och idag hade jag en del grejer o göra men jag valde att sova istället:)


nu börjar hon vakna till här så säkert dags o äta sig mätt snart igen:P


ja det är faktiskt underbart att ha barn:)


//Mig<3

Presentation

Mamma till en underbardotter. Hundägare till 2st chinese cretsed & 1st Nova scotia duck tolling retriever. Mitt andra intresse är att åka ut o rida islandshäst! Jobbar för övrigt på Arken zoo. Superkul jobb!
Fråga om ni vill veta mer:)
//Mig

Omröstning

Vad kör du för bil?
 Renault
 VW
 Volvo
 Bmw
 Saab
 Annat märke
 BIL!? jag cyklar eller åker buss!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lämna gärna ett litet avtryck i min gästbok!

Bloggens värde.


Ovido - Quiz & Flashcards