Min vardag..

Alla inlägg den 27 september 2009

Av Dahlström - 27 september 2009 13:10

vilken skitdag det här är. vore kul om den blev något bättre till kvällen men det blir det väl inte!

usch vill bara skippa den här dantrodde det skulle bli en bra o skön dag idag. jag hade tänkt gått upp relativt i tid o ta en långprommis med pompom o sen hoppa in i duschen o sen ta hand lite om mej själv. sånt som man inte hinner med lika ofta nu. typ raka benen,smörja in sej osv! sen hade jag tänkt o dra igång o städa. och laga mat ihop med love o sen ta en promenad med wilda osv. det var ungefär så jag hade tänkt min dag idag. men så blev det inte och jag hatar när det blir ändrade planer.


istället så vakna jag och var tvungen att ringa akuten. inget med wilda att göra utan med mej. och jag hade rätt jag var tvungen att åka in på en gång. bara det kändes skit. varför måste allt vara så strulit jämt. väl där så får man ju vänta och vänta och åter vänta. men det tog faktiskt inte så lång tid osm jag trodde. fick komma in på en gång.

allt gick ganska snabbt som tur va. så nu måste jag äta tabletter eller rättare sagt svälja tabletter. och jag Hatar att sjävla tabletter. jag får helt enkelt inte ner dom. och det gör mej bara ännu mer surare idag!! jävla skitdag!!


jag hann inte ens äta frukost i morse och nu kan jag ju inte direkt göra frukost! måste ju laga mat! så nu sitter jag här och är skithungrig och på dåligt humör! jag vill vara mätt och på bra humör!

och sen så var vi på kronhallen och handla. visst det är dyrt med mat men va fan vi handla två påsar mat och det gick över 600kr trodde jag hörde fel när hon sa hur mkt det gick på! herre gud säger jag bara.


tur att man har en blogg så man får skriva av sig lite. även om detta inlägg kanske inte är det roligaste jag har skrivit!


nu börjar wilda vakna till hör jag så jag måste sluta skriva och ta hand om henne. tur att man har henne för hon gör en glad! man behöver bara titta på henne så blir man glad.


återkommer när jag är på bättre humör!


//Mig<3

Presentation

Mamma till en underbardotter. Hundägare till 2st chinese cretsed & 1st Nova scotia duck tolling retriever. Mitt andra intresse är att åka ut o rida islandshäst! Jobbar för övrigt på Arken zoo. Superkul jobb!
Fråga om ni vill veta mer:)
//Mig

Omröstning

Vad kör du för bil?
 Renault
 VW
 Volvo
 Bmw
 Saab
 Annat märke
 BIL!? jag cyklar eller åker buss!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lämna gärna ett litet avtryck i min gästbok!

Bloggens värde.


Ovido - Quiz & Flashcards