Min vardag..

Alla inlägg den 22 september 2009

Av Dahlström - 22 september 2009 19:15

inatt lät hon oss sova väldigt länge faktiskt nästan så jag trodde nåt var fel när hon inte vakna som hon brukar:P

men skönt att få sova lite extra,tack gumman ;) har glömt bort hur det är att få sova längre än 4 timmar:P men det gör inget,för gullungen måste ju få mat när hon vaknar o är hungrig:) Det är väl det som är charmen med o vara förälder. Att inte få sova på nätterna:) hehe.

Men iaf när jag vakna så ringde jag till mamma för vi skulle nämligen ta en tripp in till k-hamn idag:) så inhandlade ett par nya skor,en ny nappflaska o nappar o lite annat smått o gott. Helt nöjd med dagen.

Gullrumpan följde med mig o mormor idag för farsan skulle till en kompis som har ett par rottweilers o då är det bättre att hon följer med mej. Vi vill inte utsätta henne med för mycket pälsdjur ifall hon blir som farsin. Alltså allergisk i form av astma. Men en ny forskning visar tydligen att om man är i kontakt med pälsdjur varje dag under graviditeten så blir sällan barnet allergiskt. Och jag som jobbar på djuraffär har ju varit i kontakt med pälsdjur i stort sett hela dagarna:) Så vi får se.

Nu sitter jag i mon goa fotölj o väntar på att idol ska börja. JUst ja måste bara nämna en rolig sak att se fram emot. Nästa vecka ska jag o Helene ha lunchdejt:) ska bli trevligt. Sen ska vi till LOKA-brunn o fira nillan nån vecka framöver här:) ska bli mys. bada o äta god mat o grejer med de bästa kompisarna man kan ha :) hihi skoj!


ne nu ska jag surfa runt lite tänkte jag.


//Mig<3

Presentation

Mamma till en underbardotter. Hundägare till 2st chinese cretsed & 1st Nova scotia duck tolling retriever. Mitt andra intresse är att åka ut o rida islandshäst! Jobbar för övrigt på Arken zoo. Superkul jobb!
Fråga om ni vill veta mer:)
//Mig

Omröstning

Vad kör du för bil?
 Renault
 VW
 Volvo
 Bmw
 Saab
 Annat märke
 BIL!? jag cyklar eller åker buss!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lämna gärna ett litet avtryck i min gästbok!

Bloggens värde.


Ovido - Quiz & Flashcards