Min vardag..

Alla inlägg den 24 september 2009

Av Dahlström - 24 september 2009 15:50

pompom har fått en liten flickvän hon väger nog inte mer är 3 kilo:P det är en liten blandrastik av raserna cavalier/papillion:) hon är jättegullig. Vi har aldrig släppt ihop dom förut men vi prövade igår och det gick hur bra som helst. de hade verkligen jättekul. hans flickvän kommer även hit idag om en liten stund så då blir det full rulle igen;)


Min dag idag började iaf kl 07.30 eller det var iaf då klockan ringde. vaknen var jag innan 05.00 hehe.

vi ställde klockan för att jag skulle skjutsa in svärfar till örebrosjukhuset. när vi hade släppt av svärfar så drog vi till biltema. och då möter vi en polisbil och de glor som fan på oss. då drar tommy i bältet så det syns i framrutan. och då vände de o kördså vi fick snuten efter oss men jag fortsatte köra för jag hade ju inte gjort nåt olagligt ju. men de fortsatte o körde efter oss då åkte jag o parkera då åkte de in bakom oss. men sen fortsatte de. tur det tänkte jag för jag hade inget körkort med mej men det visade sej att jag faktiskt hade det. min sambo hade varit duktig o stoppa i plånboken i skötväskan:P


aja nog om detta. vi drog tillbaka o hämta svärfar o åkte hem o köpte ingredienser till pizza o sen åkte vi hem o gjorde egen pizza:D skitgott blev det. MUMS!!


har även försökt o sova lite men det är inte så lätt när ens dotter inte är trött o inte vill sova utan ligger o "pratar" o sparkar en i ryggen. ;) jag var hur trött som helst men inte hon. nej nej sova kan man ju inte göra nu tyckte hon. men låg iaf o fick vila 40min. man får vara glad för det lilla:P


kollla på förlossningskliniken förut. jag kolla aldrig på det innan min egen förlossning för jag ville inte se. för alla har som har fött barn har sin egen uppfattning om förlossning. och nu har jag min egen och då kan jag kolla på skrikande gapande amerikanare som föder barn ;) för det var inte så jag upplevde det iaf.


ne ska nog surfa runt en liten stund nu innan vi får besök. pompom har iaf börjat vakna henne nåt så in i norden. när andra personer än familjen ska ta i lillsnuttan så morrar han sej nästan ur skinnet. går väl över sen kanske. Han är väl rädd om sin lillasyster:) det ska ju faktiskt vara så att storebrorsan ska skydda lillasyster;)


(lägger ut biler på pompom o hans kärlek "Skrollan")


//Mig<3


        

Presentation

Mamma till en underbardotter. Hundägare till 2st chinese cretsed & 1st Nova scotia duck tolling retriever. Mitt andra intresse är att åka ut o rida islandshäst! Jobbar för övrigt på Arken zoo. Superkul jobb!
Fråga om ni vill veta mer:)
//Mig

Omröstning

Vad kör du för bil?
 Renault
 VW
 Volvo
 Bmw
 Saab
 Annat märke
 BIL!? jag cyklar eller åker buss!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lämna gärna ett litet avtryck i min gästbok!

Bloggens värde.


Ovido - Quiz & Flashcards