Min vardag..

Alla inlägg den 6 juni 2009

Av Dahlström - 6 juni 2009 17:03

Ja för ett år sedan satt jag i spanien vid dn här tiden o gjorde mig i ordning.Inte bara för att det är kul o piffa upp sig utan för att älskling hade valt just det här datumen då vi skulle förlova oss. Och jag ångrar inte en sekund att jag förlovade mig med just min älskling :) han är världens underbaraste. Skulle absolut inte vilja byta ut honom eller nåt med honom! alla har vi våra brister o de måste manta hänsyn till. Man är inte perfekt själv så enkelt är det. Både ge o ta helt enkelt :) Det är ju b.l.a det som gör livet spännande.

Har iaf inte haft lika tråkigt idag. Brorsans tjej Louise kom hit igårkväll. Så har iaf haft nån o prata med idag:P

Har sovit nån timme här nu o när jag vakna så satte jag mej o kolla bebisgrejer. Hur mkt fint finns det inte då. Man blir ju helt salig på allt. Vill ha allt ju. Men om vi ska vara realistiska så går det ju inte. Drömma måste man få göra. Ska iaf åka in till örebro om nån vecka o inhandla babysäng m,m. Får ta det en dag som man mår bra o orkar. Det är det jobbiga med foglossning. Ena dan så mår man bra även om man inte kan röra sig fritt så gör det inte lika ont som vissa andra dagar. Ibland kommer man ju knappt ur sängen;( Som sagt det var inte så här jag hade tänkt att det skulle bli. Men det är inget jag eller nån annan kan göra nåt åt så det är bara i acceptera. Jag har ju iaf nåt värdefullt att längta till. Så det för ju nåt gott med sig :) Längtar så tills jag får hålla i vår alldeles egen bebis. Pussa,snosa o gosa<3 


Det finns en liten restaurang här intill som är jättemysig. Köpte en stor muffins där förut. den såg jättegod ut. Med glasyr o hallon. Men jag mår illa bara jag tänker på den. Den smaka inte ens muffins. Ne usch den va rent av äcklig!! jag som blev så sugen på den. så kan det gå. fick nöja mej med en sandvich iaf:)


O nu spelar de norges bidrag på radion. o jag tycker den är så bra:D

Det är så bra när han står o spelar med sin fiol. den är så medryckande. Sen hörde jag en låt av typ ett killband som tydligen sjunger opera vanligtvis men den här låten var inte opera o så var det en säckpipblåsar som gjorde ett solo. underbar låt. ska söka reda på vad den heter.


Ne nu ska jag nog gå ut i köket o hoppa på louise så hon vaknar :P


//Mig<3 (lägger till lite bilder på de tre sakerna jag vill ha mest) får se om jag får upp bilderna på bloggen. Är ju nybörjare på det här. ;)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Mamma till en underbardotter. Hundägare till 2st chinese cretsed & 1st Nova scotia duck tolling retriever. Mitt andra intresse är att åka ut o rida islandshäst! Jobbar för övrigt på Arken zoo. Superkul jobb!
Fråga om ni vill veta mer:)
//Mig

Omröstning

Vad kör du för bil?
 Renault
 VW
 Volvo
 Bmw
 Saab
 Annat märke
 BIL!? jag cyklar eller åker buss!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lämna gärna ett litet avtryck i min gästbok!

Bloggens värde.


Ovido - Quiz & Flashcards