Min vardag..

Alla inlägg under november 2009

Av Dahlström - 10 november 2009 17:15

Jag har mått lite konstigt de senaste dagarna. Tror det kan vara järnbrist. så var iväg o tog blodprov idag. Och ni som känner mig vet att jag är GANSKA så stickrädd. Jag vet att jag "borde" vara van nu. Men det är jag inte så punkt slut. och idag var det fasen läskigare än det brukar vara. Blev helt yr o sköterska fråga om jag verkligen mådde bra för att jag blev så blek. Nån som vet hur man blir av med sin fobi får gärna höra av sig för det här är jobbigt! Men men nu är det gjort iaf:D skönt!


Införskaffa mig en sulky idag med travel system. Bästa jag köpt på länge måste jag säga. Nu slipper jag bära runt på bilstolen o så slippper min kropp den påfrestningen:) skönt!


Var hemma hos en polare idag oxå. mkt trevligt som vanligt:P Wilda är så duktig när hon är med. HOn är så go o snäll gör inte mkt väsen av sig.


lägger upp ett par bilder! :)


//Mig<3





      

  

Av Dahlström - 7 november 2009 20:37

Om jag får pengar över någon gång en si så där runt 45.000kr så kommer det här akvarit bli mitt. Det är en sak som är säker..


  

Av Dahlström - 5 november 2009 16:39

alla ni som kolla på ullared på tvn i måndags eller när det var såg ju bögen och han har ju gjort en egen låt. en låt som passar till dom som är mellan 14-20år tro mej:D haha vilken härlig bög han är alltså. oj oj oj.

Här har ni hans blogg: http://mattixstylingtheworld.blogg.se/  där finns även hans musikvideo!


jag var iväg o vaccinera mej idag. usch. min sambo sa att det inte gjorde ont. det gjorde det ju visst det! stack ju till som ett blodprov. han tycker att jag borde ju vara van vid sprutor nu eftersom jag fíck runt 20sprutor när jag låg inne på bb. men har man fobi så har man. jag kan inte rå för att jag är nålrädd eller vad man nu ska kalla det. usch det går kalla kårar genom hela min kropp när jag vet att det ska in en spruta i mej. och än så länge mår jag bra. det sved lite i armen efter sticken men nu är det lugnt. får väl se hur det är imorn.


//Mig<3

Av Dahlström - 5 november 2009 11:08

när jag tittar ut från min balkong så ser jag det här,visst är det underbart:)

  





någon som inte tycker att det är lika kul som jag är pompom. för idag åker hans overall på.

förra vintern hade jag bara pompom att klä på alla kläder. overall och fyra skor som ska öppnas o i med tassen o knäppas igen vilket tar lite tid om han inte är stilla. sen nu så har man lillsnuttan oxå som måste ha på sig sin overall o tossar o vantar o mössa. o sen ska man själv ta på sig vinterskorna o dunjackan,vantar o mössa. jaja det blir nog väl:p NEJ JAG KLAGAR INTE! berättar bara att det tar lite tid för oss att komma iväg någonstans:) ska sjkutsa svärfar kl 13 så då måste vi nog börja göra oss i ordning drygt en halvtimme innan :P först måste jag ju packa skötväskan o inte glömma nåt sen måste man se till o ha med sej bajspåsar:P sen ska man klä på pompom alla kläder o skor sen gå o köra upp bilen till trappan sen bära ner skötväskan sen upp igen o bära ner bilstolen sen upp igen o klä på lillsnuttan sen låsa dörren o gå ner med henne. så visst får jag motion om dagarna:P hehe. jag får ju som sagt inte bära tungt så då får det bli 8 ggr upp o ner i trappan istället:D hehe.


just ja. vi var hemma hos en kompis igår o hon o jag ska börja på babymassage efter nyår:P ska bli skoj.

får se om våra bebisar gillar det:P wilda älskar ju när man håller på o pysslar med henne så det kommer nog gå bra.

funderar på babysim oxå. när kan man börja med det anna??


imorse så fick wilda ligga utan blöja o sängen på en handuk så klart ifal hon skulle kissa. men när man är så livlig som hon är just nu så spelar det ingen roll om man ligger på en handduk:P så hon kissa alltså ner mitt lakan o mitt täcke:P hehe.


ne nu ska jag gå in till henne hör att hon börjar vakna till:)


//Mig<3

Av Dahlström - 4 november 2009 18:50

ska man ta eller inte det är frågan det. tror att jag ska göra det för wildas skull även om man sjäv blir dålig av vaccinet. har en sambo här hemma som tog det igår o han har frossa o ledont. usch!!! men men som sagt för wildas skull så får jag ta den.


snart blir det halv åtta hos mej,bonde o sen efterlyst:)


lägger ut ett par bilder på richie som är tagna i förrgår:)


//Mig<3


    

Av Dahlström - 3 november 2009 18:07

För ett par dagar sedan så började jag söka efter richies kullsyskon och dess ägare. jag mailade till ett par stycken och har nu fått svar ifrån en tjej som ägde rchies ena bror. (tyvär inte i livet:() så himla synd. hade gärna träffat denna hund och äager. ägaren och jag har nu mailkontakt med varandre vilket jag tycker är väldigt kul. HOn sände mig en bild på Reflex och robinson (richies bröder) och det ser ut som om det ligger två stycken richie på bilden.


1     

Av Dahlström - 2 november 2009 09:55

måndag igen då. har inte så mkt planerat för denna vecka än men det kommer väl innan dagenär slut. Ska iaf hem till en kompis som nyss fått barn. Hennes sambo sköt ju ett vildsvin på 200kg förra veckan så jag var där i fredags och kolla på den. uschvad stor den var,som en shetlandsponny. tänk o möta den i skogen.

Ska ner till leklådan och beställa en sån där sulky som man sätter i bilbarnstolen i. de var ju inte så dyra som jag trodde så en sån ska jag försöka investera. för jag har fått order om att inte bära tungt på ca ett halv år. lika bra att följa dom instruktionerna så att det inte blir värre. annars brukar jag vara ganska duktig att tänka "äsch jag bär ändå!" men nu ska jag faktsikt försöka hålla mej till läta grejer. får se hur länge jag tänker så när vi börjar flytta sen. jag får väl ta hand om wilda ist för att lyfta massa möbler.

Hon bara växer o växer :P stora tjejen snart. till julafton blir det nog en gåstol o hoppgunga till henne:)


tänkte ta mej en sväng hem till brorsan oxå den här veckan.


ne nu blir det nog lite frukost tror jag :)


//Mig<3

Presentation

Mamma till en underbardotter. Hundägare till 2st chinese cretsed & 1st Nova scotia duck tolling retriever. Mitt andra intresse är att åka ut o rida islandshäst! Jobbar för övrigt på Arken zoo. Superkul jobb!
Fråga om ni vill veta mer:)
//Mig

Omröstning

Vad kör du för bil?
 Renault
 VW
 Volvo
 Bmw
 Saab
 Annat märke
 BIL!? jag cyklar eller åker buss!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lämna gärna ett litet avtryck i min gästbok!

Bloggens värde.


Ovido - Quiz & Flashcards